Over ons

Over mij

Mijn naam is Anne-Marie Elings, ben getrouwd en woon in Eerbeek. Mijn praktijk ruimte is gesitueerd boven onze paarden stallen wat een rustige en inspirerende plek is. Naast het werk in mijn praktijk ben ik als coach werkzaam in de zorg en docent bij Haptonomisch Centrum Nederland dit is een mooie combinatie in het “ontmoeten” van mensen. 

In mijn vrije tijd train ik samen met mijn man de paarden voor het Geldersch vierspan, waar we mee actief zijn in de Internationale Mensport. 

Mijn visie is : alles wat je nodig hebt zit in jezelf.

Mijn missie is mensen bewust maken van hun gevoelens en laten zien welke invloed je hiermee hebt op het dagelijkse leven dat je leeft. Het is prachtig om te kunnen voelen wat jouw gevoel zegt. Minder denken, meer balans tussen voelen, denken en handelen. In mijn werk als manager heb ik veel ervaring gekregen wat het met je kan doen als je werk zo leuk is dat je je grens niet meer voelt , dat je druk uit je omgeving voelt. Als je keuzes maakt die niet goed voelen of juist wel goed voelen. Hiermee geconfronteerd te zijn werd ik nieuwsgierig naar het waarom dat je datgene doet wat je doet en of het ook anders kan. Durf anders te doen….

In de haptonomie benoemen we dat wat je lichaam laat zien. Dat is namelijk hoe je overkomt op anderen. Bewustwording hiervan roept vragen bij je op , die vragen kun je en wil je zelf beantwoorden. Hier ligt de basis van persoonlijk ontwikkelen en zelfinzicht. Dat is dus waar haptonomie ook over gaat.

Eigenlijk is haptonomie het leven, het contact met de ander, hoe we ons voelen en het zit op die manier in ons dagelijkse leven. Je bent je er niet altijd van bewust. Je loopt door een drukke winkel straat en opeens bots je tegen iemand op. Je was even met je gedachten ergens anders waardoor je de ander niet zag, niet voelde? Dit is maar een klein voorbeeld

Interesse?

Neem direct contact met ons op.